Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinden karpuz almak

Rüyada ölü birinden karpuz almak

Rüyada ölü birinden karpuz almak güzel günlerinin geride kalacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, her zaman hürmet göreceğine, sorunların günden güne artacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına işarettir.

Rüyada ölü birinden karpuz almak gördüyseniz:

  • İşinize konsantre olun, o zaman oluşabilecek tatsızlıkları önleyebilirsiniz.

Rüyada ölü birine karpuz vermek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına inanılır.

Rüyada ölü birinden karpuz almak düşmanların yenilgiye uğratılacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine inanılır.

Rüyada ölüden karpuz almak insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüye karpuz yedirmek canını ve malını garanti altına alacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ölünün karpuz yemek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye karpuz vermek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine alamet eder.

Rüyada karpuz kırıldığını görmek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine delalettir.

Rüyada balkonda karpuz görmek kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments