Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden gözlük almak

Rüyada ölüden gözlük almak

Rüyada ölüden gözlük almak parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, umutlarının tazeleneceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına delalettir.

Rüyada ölüden gözlük almak gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı haberler yüzünden endişe duyabilirsiniz.

Rüyada ölüden gözlük almak kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü bulmak bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada gözlüklü adam görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine işarettir.

Rüyada gözlüğü takmak neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük alıp takmak sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlük taktığını görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü takmak hak yolundan ayrılacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments