Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden fidan almak

Rüyada ölüden fidan almak

Rüyada ölüden fidan almak düşmanların çok üzüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada ölüden fidan almak gördüyseniz:

  • Planlarınızı sunmanız ya da doğru şekilde tanıtımını yapmanız destek bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada ölüden fidan almak ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada ceviz fidanı görmek ele geçen kazancın azalacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine alamet eder.

Rüyada fidan koparmak zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada pamuk fidanı görmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kayısı fidanı dikmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına inanılır.

Rüyada asma fidanı görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru fidan dikmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada zeytin fidanı dikmek işlerin çok iyiye gideceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments