Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma fidanı görmek

Rüyada asma fidanı görmek

Rüyada asma fidanı görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada asma fidanı gördüyseniz:

  • İnsanlar sizin gibi düşünmeseler bile, siz kendinizi açıkça ifade ettiniz.

Rüyada asma fidanı dikmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada asma fidanı görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına işarettir.

Rüyada kurumuş asma yaprağı görmek fırsatların elden kaçırılacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş asma görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine işarettir.

Rüyada asmadan siyah üzüm yemek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada asma köprüden geçmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada asma kilit kırmak iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm ve asma görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments