Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pamuk fidanı görmek

Rüyada pamuk fidanı görmek

Rüyada pamuk fidanı görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada pamuk fidanı gördüyseniz:

  • Acele etmezseniz, size sunulanı yerine getirmeniz gerekebilir.

Rüyada pamuk fidanı görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına inanılır.

Rüyada pamuk dövmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada pamuk üstünde yürümek rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada pamuk şeker almak sakınılan bir şeye nazar değeceğine, güzel bir yola çıkılacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına işarettir.

Rüyada pamuktan yatak görmek alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, gereken sabrı göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pamuk vermek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, duaların boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada yanan pamuk görmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına delalettir.

Rüyada siyah pamuk görmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments