Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru fidan dikmek

Rüyada kuru fidan dikmek

Rüyada kuru fidan dikmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, hem hayatının kurtulacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, işlerin ters gideceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, başarıya ulaşacağına delalet eder.

Rüyada kuru fidan dikmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerde ya da iş birliklerinde bağlayıcı sözler verilmesi veya ilişkinin sonlandırılması gereği doğabilir.

Rüyada kuru fidan dikmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada çam fidani dikmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zeytin fidanı dikmek bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada fidanı dikmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir fidanı dikmek geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprağa fidan dikmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saksıya fidan dikmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, istenen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada ağaç fidanı dikmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, strese gireceğine, gergin olacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments