Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ceviz fidanı görmek

Rüyada ceviz fidanı görmek

Rüyada ceviz fidanı görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, geçim derdinin biteceğine işarettir.

Rüyada ceviz fidanı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size oldukça mantıksız görünen adımlar atma veya açıklamalar yapma eğiliminde olabilirler.

Rüyada ceviz fidanı diktiğini görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, iyi geçiminin devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ceviz fidanı görmek hayatından çıkaracağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine inanılır.

Rüyada ceviz fidanı dikmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, çok önemli noktalara geleceğine tabir olunur.

Rüyada ceviz fidanları görmek günahlarından tövbe etmeye, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ceviz ağacı fidanı görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ceviz fidanı almak sorunlarını çözebileceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, kazancı arttıracağına delalettir.

Rüyada biber fidanı dikmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sebze fidanları görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments