Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı fidanı dikmek

Rüyada kayısı fidanı dikmek

Rüyada kayısı fidanı dikmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, huzura erileceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kayısı fidanı dikmek gördüyseniz:

  • Size keyif veren şeylerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada kayısı fidanı dikmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayısı fidanı görmek rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada küçük fidan dikmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada elma fidanı dikmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bahçeye fidan dikmek hayatında yeni bir döneme başlayacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine işarettir.

Rüyada hurma fidanı dikmek şüpheli bir olay yaşanacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil fidan dikmek yeni ev eşyaları alınacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada fidan dikmek ve sulamak insanlara öncülük edeceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments