Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden elma almak

Rüyada ölüden elma almak

Rüyada ölüden elma almak rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, canının sağ olacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, isteklerinize kavuşacağınıza rivayet eder.

Rüyada ölüden elma almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, ailenizi ilgilendiren konuları veya sağlığınızı daha çok ciddiye almalı, detaylı planlar yapmalısınız.

Rüyada ölüye elma vermek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, karamsar ve umutsuz olacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına işaret eder.

Rüyada ölüden elma alıp yemek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada ölüye elma yedirmek herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, şöhret ve hayır getireceğine işarettir.

Rüyada ölü birinden elma almak para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine alamet eder.

Rüyada ölü birine elma vermek yapılan hataların telafi edileceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına işarettir.

Rüyada ölüden yeşil elma almak onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye yeşil elma vermek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüden elma almak maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, başarısının artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments