Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinden elma almak

Rüyada ölü birinden elma almak

Rüyada ölü birinden elma almak huzursuzluklar ile boğuşacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, ticarete adım atacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada ölü birinden elma almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeniz durumunda farklı farklı başarılar elde edebilirsiniz.

Rüyada ölüye elma vermek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada ölüden elma almak uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, renk ve eğlence geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüden yeşil elma almak hayatının alt üst olacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada ölüye yeşil elma vermek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye elma yedirmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüden elma alıp yemek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine delalettir.

Rüyada ölü birine elma vermek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birinden elma almak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments