Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birine elma vermek

Rüyada ölü birine elma vermek

Rüyada ölü birine elma vermek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birine elma vermek gördüyseniz:

  • Herkesin herşeyi bilmesi mümkün olmadığı gibi, karşınızdaki kişilerin fikirlerini anlatmasına şans tanıyın.

Rüyada ölü birinden elma almak ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüye elma yedirmek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye yeşil elma vermek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüden elma alıp yemek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birine elma vermek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye elma vermek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüden elma almak bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına delalet eder.

Rüyada ölüden yeşil elma almak işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments