Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden çarşaf almak

Rüyada ölüden çarşaf almak

Rüyada ölüden çarşaf almak neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, o kapıyı kapatacağına işaret eder.

Rüyada ölüden çarşaf almak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vaz geçebilirsiniz.

Rüyada ölüden çarşaf almak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çarşaf giydiğini görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine işaret eder.

Rüyada birinin kara çarşaf giydiğini görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada yorgan çarşafı görmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kara çarşafa bürünmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına delalettir.

Rüyada çarşaf çırpmak mal edineceğine, iş sahibi olacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hayırlı bir yola girileceğine delalettir.

Rüyada saten çarşaf görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kötü haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz çarşaf almak zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments