Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşaf çırpmak

Rüyada çarşaf çırpmak

Rüyada çarşaf çırpmak huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, huzurunun da yerine geleceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, kendine çeki düzen vereceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine yorulur.

Rüyada çarşaf çırpmak gördüyseniz:

  • Farklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada çarşaf çırpmak sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada kek çırpmak kısmetlerinin bollaşacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına inanılır.

Rüyada yoğurt çırpmak mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına yorulur.

Rüyada kayısı çırpmak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine rivayet eder.

Rüyada dut çırpmak kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, aileye büyük bir ev alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ceviz çırpmak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, herkesin önünde olacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yün çırpmak duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada elma çırpmak maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments