Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyundan korkmak

Rüyada koyundan korkmak

Rüyada koyundan korkmak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine alamet eder.

Rüyada koyundan korkmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizdeyse komedi filmlerindeki aksi ihtiyarlar gibi davranmaya eğilimlisiniz.

Rüyada koyundan korkmak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada namaz kılarken korkmak bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, yeni insanlarla tanışacağına tabir olunur.

Rüyada hırsızdan korkmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, yenisinin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evlenmekten korkmak işinde herkesten bir adım önde olacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına tabir olunur.

Rüyada kaybolmaktan korkmak endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini görüp korkmak gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına alamet eder.

Rüyada ölüden korkmak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada yılanlardan korkmak hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments