Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir hayvandan korkmak

Rüyada bir hayvandan korkmak

Rüyada bir hayvandan korkmak aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, rütbe alacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada bir hayvandan korkmak gördüyseniz:

  • Siz kadınsanız duygusal ilişkilerde şanssızsınız.

Rüyada hayvandan korkmak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, işlerin düze çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada vahşi hayvandan korkmak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, maddi güç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada hayvanlardan korkmak zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, ticarete atılacağına rivayet eder.

Rüyada bir hayvandan korkmak hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, rahat bir hayat sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haramdan korkmak hileli bir işle karşılaşılacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada cinden korkmak sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, kalben çok rahat edileceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine tabir olunur.

Rüyada kavgadan korkmak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kediden korkmak bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, mutlu bir insan olunacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments