Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulmaktan korkmak

Rüyada boğulmaktan korkmak

Rüyada boğulmaktan korkmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, helal ekmek yeneceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğulmaktan korkmak gördüyseniz:

  • Bazı şüpheli veya sorgulanabilir durumlara herkesin uzun uzadıya vereceği cevapları olabilir.

Rüyada boğulmaktan korkmak dine ve Allah’a yakınlaşacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada denizde boğulmaktan korkmak iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada suda boğulmaktan korkmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, çok başarılı işlere adım atacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yakalanmaktan korkmak arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, yokluk çekeceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına yorulur.

Rüyada birinden kaçmak korkmak zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliden korkmak hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iğneden korkmak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, tüm kederinin uçup gideceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cinden korkmak kişinin isteklerine nail olacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments