Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden başörtü almak

Rüyada ölüden başörtü almak

Rüyada ölüden başörtü almak çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada ölüden başörtü almak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda yenilikler yapılması gerekebilir.

Rüyada ölüden başörtü almak mutluluğunu kaybetmeyeceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Rüyada ölüye başörtü vermek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını başörtülü görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada başörtülü yaşlı kadın görmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızını başörtülü görmek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına işarettir.

Rüyada yeşil başörtü almak hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başörtü almak psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşı başörtülü görmek insan sevindireceğine, dua alacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments