Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtü almak

Rüyada başörtü almak

Rüyada başörtü almak hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada başörtü almak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızdan yardım isterseniz onların desteğini görebilirsiniz.

Rüyada başörtülü erkek görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine yorulur.

Rüyada başörtülü insanlar görmek varlık içinde yokluk çekileceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada başörtülü kadınlar görmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada başörtülü birini başörtüsüz görmek kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada başörtü kesmek elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada yeni başörtü takmak esenlik bulacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada başörtülü bayan görmek edilen duaların kabul olacağına, zor zamanların biteceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada başörtülü olmak sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments