Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını başörtülü görmek

Rüyada kızını başörtülü görmek

Rüyada kızını başörtülü görmek uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, kazancın günden güne düşeceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, ticarette zarar edeceğine, çok büyük zararlar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızını başörtülü gördüyseniz:

  • Risk almadan hiçbir şey elde edilemiyor.

Rüyada kızını başörtülü görmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada birine başörtü vermek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada başörtü açmak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada karısını başörtülü görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada kahverengi başörtü görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına işarettir.

Rüyada başörtü kesmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi başörtü örtmek çalışmalarının karşılığını alacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah başörtü taktığını görmek alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments