Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşı başörtülü görmek

Rüyada arkadaşı başörtülü görmek

Rüyada arkadaşı başörtülü görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya işaret eder.

Rüyada arkadaşı başörtülü gördüyseniz:

  • Süregelen ilişkilerinizin size tatmin vermemesi olasıdır.

Rüyada arkadaşını başörtülü görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, eline haram para geçeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşı başörtülü görmek büyük emekler vereceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada yeni başörtü görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, hasadının tarlasında kalacağına tabir olunur.

Rüyada başörtü çıkarmak ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına delalettir.

Rüyada mavi başörtülü kadın görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, kötü haberler alacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızını başörtülü görmek makam ve rütbe edineceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada kendini beyaz başörtüyle görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine işaret eder.

Rüyada mavi başörtü takmak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments