Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rutubetli tavan görmek

Rüyada rutubetli tavan görmek

Rüyada rutubetli tavan görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, yakında hedefine ulaşacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına yorulur.

Rüyada rutubetli tavan gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeli, yeni kişilerle tanışmalı, daha önce denemediğiniz şeyler denemelisiniz.

Rüyada tavanda rutubet görmek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada rutubetli tavan görmek ters giden durumların düzeleceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada tavanı rutubetli görmek sevilen bir kişi olunacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına işarettir.

Rüyada rutubetli oda görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok sağlıklı olunacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada duvarı rutubetli görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, zenginliği bulacağına delalettir.

Rüyada rutubetli ev görmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, sıkıntılarının biteceğine delalettir.

Rüyada duvarda rutubet görmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, çektiği zorlukların biteceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarları rutubetli görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, rızkının kesilmeyeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments