Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeç yumurtası görmek

Rüyada yengeç yumurtası görmek

Rüyada yengeç yumurtası görmek hayatının tamamen altüst olacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yengeç yumurtası gördüyseniz:

  • Bazı karışıklıklar normalinden daha duygusal platformlar yaratabilir.

Rüyada yengeç yumurtası görmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi yengeç görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yengeç doğurmak eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinde yengeç görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına delalet eder.

Rüyada kocaman yengeç görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına yorulur.

Rüyada yengecin ısırması görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yeni işler alacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinde yengeç görmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yengeç eti görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments