Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atla savaşa gitmek

Rüyada atla savaşa gitmek

Rüyada atla savaşa gitmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, çok sağlıklı olunacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, giden birinin geri döneceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine tabir olunur.

Rüyada atla savaşa gitmek gördüyseniz:

  • Genelde kadınlarla olan ilişkileriniz gerilimli olabilir.

Rüyada atla savaşa gitmek gerçek mutluluğu tadacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine alamet eder.

Rüyada atlı savaş görmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine rivayet eder.

Rüyada savaş atı görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada asker olup savaşa gitmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada savaş gitmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada at arabasında gitmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada atla bir yere gitmek çok resmi görevlerde bulunacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada atın üstünde gitmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, önemli işlere imza atacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments