Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atla bir yere gitmek

Rüyada atla bir yere gitmek

Rüyada atla bir yere gitmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine yorulur.

Rüyada atla bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı veya romantik etkiler baskın.

Rüyada atla bir yere gitmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada at çiftliğine gitmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine inanılır.

Rüyada atla hacca gitmek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada at üzerinde gitmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada atın üstünde gitmek elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada atla savaşa gitmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına işarettir.

Rüyada at arabasına binip gitmek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atla gitmek güzel bir hayatı olacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, kendisini ailesine vereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments