Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş gitmek

Rüyada savaş gitmek

Rüyada savaş gitmek dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada savaş gitmek gördüyseniz:

  • Parasal problemlerinizin üstesinden gelebilmek için dostlarınızdan biraz yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada savaş gitmek hayırlı kararlar alacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada asker olup savaşa gitmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına işarettir.

Rüyada atla savaşa gitmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaş etmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına işaret eder.

Rüyada savaş hazırlığı görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine inanılır.

Rüyada savaşta öldürmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına inanılır.

Rüyada savaş arabası görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine delalet eder.

Rüyada savaş uçağına binmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments