Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at arabasında gitmek

Rüyada at arabasında gitmek

Rüyada at arabasında gitmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada at arabasında gitmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz belli konularda fark yaratmanıza yardım edebilir.

Rüyada at arabasında gitmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada at arabasına binip gitmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada atla gitmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, itibarını zedeleyeceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına inanılır.

Rüyada at çiftliğine gitmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada atla dört nala gitmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada atla hacca gitmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, işlerin bozulacağına inanılır.

Rüyada atla bir yere gitmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada atın üstünde gitmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments