Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atlı savaş görmek

Rüyada atlı savaş görmek

Rüyada atlı savaş görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalettir.

Rüyada atlı savaş gördüyseniz:

  • Başkalarıyla birlikte yaptığınız işler yarım kalabilir.

Rüyada atla savaşa gitmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, yıpranacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaş atı görmek rüya sahibinin içine kapanacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada atlı savaş görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına alamet eder.

Rüyada savaş pilotu olmak sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada siyah savaş uçağı görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, dinini yaşayacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına işarettir.

Rüyada askerin savaştığını görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine yorulur.

Rüyada savaş etmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, makam ve rızık sağlayacağına işaret eder.

Rüyada savaşın başladığını görmek herkesin takdirini toplayacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments