Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü tavuk görmek

Rüyada ölü tavuk görmek

Rüyada ölü tavuk görmek şansının da açık olacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü tavuk gördüyseniz:

  • Kendinizi tamamen belirlediğiniz hedefe verebilirsiniz.

Rüyada ölüye tavuk eti vermek kötü günlerin geride kalacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü tavuk görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına delalettir.

Rüyada ölü tavuklar görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada ölüden tavuk almak başarılı çalışmalara ortak olunacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cücüklü tavuk görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Rüyada mavi tavuk görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk boğazlamak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tavuk yıkamak tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments