Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cücüklü tavuk görmek

Rüyada cücüklü tavuk görmek

Rüyada cücüklü tavuk görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine delalet eder.

Rüyada cücüklü tavuk gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen birisinin aleyhinizde önemli faaliyetlere girişmesi olasıdır.

Rüyada cücüklü tavuk görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine yorulur.

Rüyada tavuk cücük görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk cücüğü görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada soğan cücüğü görmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine inanılır.

Rüyada soğan cücüğü yemek işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına işaret eder.

Rüyada gurk tavuk görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk yemeği yemek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, kazancınızın artacağına, bazı radikal kararlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada tavşan ve tavuk görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments