Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk yıkamak

Rüyada tavuk yıkamak

Rüyada tavuk yıkamak rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, umutların yıkılacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz veya sürpriz yapabilirsiniz.

Rüyada tavuk yıkamak kişinin iyi hale geleceğine, kazancın katbekat artacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına delalettir.

Rüyada tavuk eti yıkamak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, adını aklamayı başaracağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada çiğ tavuk yıkamak eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada canlı tavuk satın almak yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada yaban tavuğu görmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada ekmek arası tavuk yemek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, emeğinden hayır göreceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ördek tavuk görmek parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine inanılır.

Rüyada yavru tavuk görmek dini bütün bir eşe sahip olacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments