Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden tavuk almak

Rüyada ölüden tavuk almak

Rüyada ölüden tavuk almak her zaman kötülük için çalışacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada ölüden tavuk almak gördüyseniz:

  • Planlarınızı önemsemeniz güç kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada ölü tavuklar görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü tavuk görmek ticaretin önünün açılacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, emeklerinin heba olacağına alamet eder.

Rüyada ölüye tavuk eti vermek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalettir.

Rüyada ölüden tavuk almak verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada çilli tavuk görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk tuttuğunu görmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, yeni kişilerle tanışacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada tavuk mantarı görmek rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok tavuk yumurtası görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments