Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü tavuklar görmek

Rüyada ölü tavuklar görmek

Rüyada ölü tavuklar görmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine alamet eder.

Rüyada ölü tavuklar gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlıklar söz konusuysa karar vermek zorunda hissetmemelisiniz.

Rüyada ölüye tavuk eti vermek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ağlayacağına, strese gireceğine delalettir.

Rüyada ölü tavuklar görmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye rivayet etmektedir.

Rüyada ölü tavuk görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüden tavuk almak iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada tavşan ve tavuk görmek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk öldürdüğünü görmek sorunların teker teker aşılacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk avlamak işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk yediğini görmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments