Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi tavuk görmek

Rüyada mavi tavuk görmek

Rüyada mavi tavuk görmek sorumlulukların azalacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, sağlık problemleri içinde olacağına, çok hayırlı işlere atılacağına delalet eder.

Rüyada mavi tavuk gördüyseniz:

  • Bazı konularda olması gerektiğinden fazla iyimser düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada mavi tavuk görmek büyük kazanç elde edileceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine delalettir.

Rüyada tavuklu pilav görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına yorulur.

Rüyada tavuğun derisini yüzmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, arzularına kavuşacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada altın tavuk görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına yorulur.

Rüyada tavuk eti aldığını görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine tabir olunur.

Rüyada yavru tavuk görmek sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına işarettir.

Rüyada tavuk butu görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kümeste tavuk horoz görmek kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments