Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü oynarken görmek

Rüyada ölü oynarken görmek

Rüyada ölü oynarken görmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çirkin amellere, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına tabir olunur.

Rüyada ölü oynarken gördüyseniz:

  • Uzak bir yere gitmenizi gerektiren durumlarda imkan varsa gitmemeyi tercih etmelisiniz.

Rüyada ölünün oynamasını görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölüleri oynarken görmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölü oynarken görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, sevgi dolu haberler alınacağına delalettir.

Rüyada ölüyü oynarken görmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, çevrenizden takdir görmeye, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada oynayan kedi görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini oynarken görmek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kartopu oynayanları görmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına yorulur.

Rüyada oynayan balık görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments