Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oynayan balık görmek

Rüyada oynayan balık görmek

Rüyada oynayan balık görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, haklılığının anlaşılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına alamet eder.

Rüyada oynayan balık gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri etkilemek için para harcama eğiliminiz artıyor olabilir.

Rüyada oynayan balık görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, borçlarının azalacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü oynarken görmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına tabir olunur.

Rüyada futbol oynayanları görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına alamet eder.

Rüyada beyaz oğlak oynarken görmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada kartopu oynayanları görmek huzurlu günlerin biteceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına yorulur.

Rüyada oynarken görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada gözünün oyulduğunu görmek maneviyatın da zenginleşeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına yorulur.

Rüyada oynayan ayı görmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments