Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kimsenin kustuğunu görmek

Rüyada ölü kimsenin kustuğunu görmek

Rüyada ölü kimsenin kustuğunu görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kimsenin kustuğunu gördüyseniz:

  • Olayların yatışmasını beklemekte fayda var.

Rüyada ölü kimseyi öpmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ölü kimse tarafından öpülmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, rızkının kesileceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada ölü kimseyi hamile görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kimseyi ölü görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölü bir kimse görmek rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü kimsenin elini öpmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü bir kimseden para almak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, sıkıntıların artacağına alamet eder.

Rüyada ölü kimsenin elini tutmak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments