Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü bir kimseden para almak

Rüyada ölü bir kimseden para almak

Rüyada ölü bir kimseden para almak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına rivayet eder.

Rüyada ölü bir kimseden para almak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren konularda ilerleme sağlamak istiyorsunuz.

Rüyada ölü kimseden para almak sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada ölü bir kimseden para almak projenin gerçekleştirileceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına işarettir.

Rüyada ölmüş bir kimseden para almak başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, talihin yüze güleceğine, düşmanlarının güçleneceğine inanılır.

Rüyada ölen kimseden para almak dertlerinin unutulacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada paralı kimse görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş kimseden para almak yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kimseye para vermek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kimseye para vermek başarılı olacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments