Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atla dağa tırmanmak

Rüyada atla dağa tırmanmak

Rüyada atla dağa tırmanmak endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine yorulur.

Rüyada atla dağa tırmanmak gördüyseniz:

  • Huysuzluğu tutmuş birisine bazı konuları izah etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada atla dağa tırmanmak işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir dağa tırmanmak kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına yorulur.

Rüyada dik dağa tırmanmak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına inanılır.

Rüyada karlı dağın tepesine tırmanmak yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine alamet eder.

Rüyada dağ tırmanmak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, zenginliğe sahip olunacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına alamet eder.

Rüyada dağın tepesine tırmanmak yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada buzlu dağa tırmanmak aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, zorlukların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir dağa tırmandığını görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments