Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karlı dağın tepesine tırmanmak

Rüyada karlı dağın tepesine tırmanmak

Rüyada karlı dağın tepesine tırmanmak baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada karlı dağın tepesine tırmanmak gördüyseniz:

  • Sizin ya da başkalarının neden olduğu hatalar, başınıza dert açabilir.

Rüyada karlı dağın tepesine tırmanmak eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağın tepesine tırmanmak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, bolluk ve bereket göreceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına inanılır.

Rüyada karlı bir tepeye tırmanmak kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada karlı tepeye tırmanmak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine yorulur.

Rüyada karlı bir dağa tırmanmak hayırsız olaylar yaşayacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada karlı dağa tırmanmak kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada karlı dağın tepesinde olmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, çok rahat edeceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına alamet eder.

Rüyada karlı dağın tepesine çıkmak maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments