Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın tepesine tırmanmak

Rüyada dağın tepesine tırmanmak

Rüyada dağın tepesine tırmanmak eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, tüm düzenin alt üst olacağına alamet eder.

Rüyada dağın tepesine tırmanmak gördüyseniz:

  • Bazı işleriniz istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Rüyada dağın tepesine tırmanmak anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada karlı dağın tepesine tırmanmak güzellik ve hayır geleceğine, ondan faydalanacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz tepeye tırmanmak kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ticaretinin büyüyeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına alamet eder.

Rüyada karlı tepeye tırmanmak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada kumdan tepeye tırmanmak gönlünce bir yaşam süreceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine rivayet eder.

Rüyada ağacın tepesine tırmanmak maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir tepeye tırmanmak sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine alamet eder.

Rüyada düz tepeye tırmanmak birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments