Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik dağa tırmanmak

Rüyada dik dağa tırmanmak

Rüyada dik dağa tırmanmak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sorunsuz geçeceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dik dağa tırmanmak gördüyseniz:

  • Tatmin edilmesi zor kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada dik bir dağa tırmanmak ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına delalet eder.

Rüyada dik dağa tırmanmak helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada dik bir dağ tırmanmak uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada dik bir yere tırmanmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada dik yola tırmanmak kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada dik duvara tırmanmak bereket ve rahat içinde yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada dik yamaç tırmanmak tatsız günlerin geride bırakılacağına, dertlerin aşılacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına delalettir.

Rüyada dik yere tırmanmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments