Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir dağa tırmandığını görmek

Rüyada bir dağa tırmandığını görmek

Rüyada bir dağa tırmandığını görmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada bir dağa tırmandığını gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız hakkında yorum yapılmasını veya diğerlerinin bazı işlerinizi tamamlamasını beklemeniz sadece zaman kaybı olabilir.

Rüyada dağa tırmanmak yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına delalet eder.

Rüyada karda dağa tırmanmak ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada dağı tırmanmak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karlı bir dağa tırmanmak yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada birinin dağa tırmandığını görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına delalet eder.

Rüyada dağın tepesine tırmanmak tatsızlıkların yaşanacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya rivayet etmektedir.

Rüyada karlı dağın tepesine tırmanmak parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına yorulur.

Rüyada dik bir dağa tırmanmak varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, masumluğunu ispat edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments