Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü keçi görmek

Rüyada ölü keçi görmek

Rüyada ölü keçi görmek hayata karşı cesaretini kıracağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, kederlerinin son bulacağına alamet eder.

Rüyada ölü keçi gördüyseniz:

  • Arkanızdan düşmanca tutumlara girilebilir.

Rüyada ölü keçi kafası görmek arkadaştan görülecek faydaya, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü keçi görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz keçi sağmak elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına rivayet eder.

Rüyada yabani keçi görmek yeni malların alınacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, ilim irfan sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel keçi görmek inancından sapacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada keçi avlamak zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada keçi sakalı görmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, kendini yiyip bitireceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine işarettir.

Rüyada koşan keçi görmek Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments