Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi sakalı görmek

Rüyada keçi sakalı görmek

Rüyada keçi sakalı görmek çok kötü günler geçirileceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, hatalarını fark edeceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine rivayet eder.

Rüyada keçi sakalı gördüyseniz:

  • Belli bir fikir ya da öneriyi ciddiye almanızda fayda var.

Rüyada keçi sakalı görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına delalet eder.

Rüyada sakallı keçi görmek savurgan bir hayat yaşayacağına, sağlığının bozulacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sütlü keçi görmek rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada keçi ağılı görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada keçi yada koyun görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, rahat bir hayata adım atacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına rivayet eder.

Rüyada siyah keçi görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada keçi heykeli görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine delalet eder.

Rüyada keçi kanı görmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments