Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşan keçi görmek

Rüyada koşan keçi görmek

Rüyada koşan keçi görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada koşan keçi gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde daha doğrusu sosyal ilişkilerinizde, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.Karşı cinsten kişilerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada koşan keçi görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunu koşarken görmek çok hayırlı işlere imza atacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine alamet eder.

Rüyada koşarak yokuş inmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, malının artacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına alamet eder.

Rüyada koşan kahverengi at görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına alamet eder.

Rüyada anneyi koşarken görmek kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada koşarak dağa çıkmak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada koşan siyah at görmek onları rahat ettireceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada koşan kalabalık görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments