Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi avlamak

Rüyada keçi avlamak

Rüyada keçi avlamak herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi avlamak gördüyseniz:

  • Kendinize özel bir alanınızın kalmadığını, özgür hareket edebilme özelliğinizi kaybetmeye başladığınızı veya bireysel ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada dağ keçisi avlamak günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya alamet eder.

Rüyada keçi avlamak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine yorulur.

Rüyada yabani hayvan avlamak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına inanılır.

Rüyada yaban domuzu avlamak bolluğun ve bereketin artacağına, günah işlemekten korunacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada suda balık avlamak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, heveslerinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük balık avladığını görmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada inek avlamak maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada deve avlamak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments