Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kaz görmek

Rüyada ölü kaz görmek

Rüyada ölü kaz görmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, sorumluluk alacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine delalettir.

Rüyada ölü kaz gördüyseniz:

  • Harika önerileriniz olmasına rağmen, çok fazla baskı yapmanız ya da ısrar etmeniz hiç bahsetmemenizle aynı etkiyi yaratabilir.

Rüyada kaz ölüsü görmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada ölü kaz görmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaz tüyü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaz kovalamak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine tabir olunur.

Rüyada kürek kazma görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Rüyada yavru kaz görmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk kaz görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada kaz sesi duymak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments