Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz kovalamak

Rüyada kaz kovalamak

Rüyada kaz kovalamak sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada kaz kovalamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda, ailenizde veya evinizde rahatsız edici ufak tefek gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada kaz kovalamak hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına delalet eder.

Rüyada kaz yapmak mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, sorununu kolayca çözeceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada kaz tutmak büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü kaz görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, kazancın günden güne düşeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde kaz görmek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada kaz ve yumurtasını görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına alamet eder.

Rüyada kaz ayağı görmek keyfe kavuşacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kaz yumurtası almak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments