Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz ölüsü görmek

Rüyada kaz ölüsü görmek

Rüyada kaz ölüsü görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaz ölüsü gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dramatik tavırları paylaşımı zorlaştırabilir.

Rüyada ölü kaz görmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, güzel işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaz ölüsü görmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, tamamen içine kapanacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına işarettir.

Rüyada kırık kaz yumurtası görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, yolunda devam edeceğine işarettir.

Rüyada siyah kaz görmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına inanılır.

Rüyada kaz ve yavrularını görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada kaz civciv görmek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, bazı operasyonlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük kaz yumurtası görmek rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, ferahlık veren sözler duymaya, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada evde kaz görmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Zahide mercen

Rüyamda bir köpek kaza saldırdı ben kazın iki ayağını kesip kaynanamın evine getirdim sıcak suda temizlemek için çabalanyorum kimse görmeden temizleyip evime götüreyim baktım ektim kaynanam oda da oturuyor kaynanam ölmüş ama rüyada sağdı