Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz tüyü görmek

Rüyada kaz tüyü görmek

Rüyada kaz tüyü görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaz tüyü gördüyseniz:

  • Karşılıklı imtiyazlar pazarlık yapılması veya uzlaşılması gereken konuları çabuklaştırabilir.

Rüyada kaz tüyü görmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine delalettir.

Rüyada kaz tüyü yolmak bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kaz tüyü yorgan görmek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, rızkının da çoğalacağına delalet eder.

Rüyada kaz tüyü yastık görmek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada kürek kazma görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına işaret eder.

Rüyada kaz avlamak yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye delalet etmektedir.

Rüyada siyah kaz görmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada kaz kesmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments